Autonomia

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Autonomy and the translation is 87% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Български • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Çdo rajon i Shtetit, Përveç kapitalit, mund të deklarohet si një autonomi me kalimin e Ligjit

Pas krijimit të autonomisë Ministri i ekonomisë mund të vendosë burime të fituara, që shkojnë te Buxheti i autonomisë, kur lojtarët punojnë te rajoni i autonomisë.

Autonomitë kanë Parlamentin e tyre,zgjedhje dhe Buxhetin.

Partitë politike dhe lojtarët nga autonomia gjithashtu marrin pjesë në Parlamentin e shtetit (nëse ka një parlament në formën e qeverisë së shtetit).

Parlamenti i Autonomisë

Parlamenti i autonomisë është shumë e ngjashme me parlamentin e shtetit/rajonin e pavarur

Autonomy parliament is very similar to the state/independent region parliament.

Në themel mund të kalojë ligje vetëm në sferën ekonomike.

Autonomitë e mëdha

Duke kaluar një ligj ti mund të shtosh një rajon tjetër te autonomia aktuale dhe mund të formosh një Autonomi të madhe

Rajoni që ti dëshiron të shtosh:

  • Nuk duhet të jetë një autonomi.
  • Nuk duhet të jetë një kapital
  • Duhet të ketë një kufi të përbashkët me një qendër autonomie ose nuk duhet të jetë 500 km. larg.
  • Numri maksimal i rajoneve në Autonomi të madhe:5

Guvernatori i Autonomisë së madhe mund të ndryshojë emblemat dhe titullin.

Guvernatori do të ketë automatikisht vendin e tij në parlamentin e autonomisë

Guvernatorët, ashtu si Liderët mund të përdorin Marketin e shtetit.

Guvernatorët

Duke kaluar një ligj të specifikuar çdo lojtar me një Rezidencë në autonomi mund të caktohet si një guvernator dhe të marrë një rrogë në gold çdo ditë, ashtu si Ministrat dhe Liderat

In Presidential/Parliamentary republics governors can pass building/exploration laws ahead of time.