Kufijtë

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Borders and the translation is 78% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎vèneto

Nëse kufijtë e një rajoni ose shteti janë të mbyllur ti do të jesh i aftë të udhetosh nëse ti ke një Rezidencë ose një leje Pune.

Kufijtë mund të qëndrojnë të hapur gjithashtu. Ti duhet të shpenzosh resourse nga Buxheti që të mbash kufijtë të mbyllur. Ti gjithashtu të duhen resourset që të mbash Rezidencën tënde të lëshur nga lideri.

You also need resources to keep your residency issued by the leader.

E gjithe kjo mund të rregullohet duke kaluar ligje të specifikuara.

Këtu ti mund të shohësh shumën e resuorseve që duhen, nëse rezidenca është lëshur nga lideri dhe nuk mund të jetë e qytetarit, i vendosur në rajon, pa miratimin e liderit:

Resourset Shpenzimet (për 1 minut në 1 rajon)
$ 500.000
G 500.000
Minerale 200
Naftë 200
Uranium 20
Diamante 0.25

Ti mund të shkosh te harta dhe zgjidhësh një filtër, i cili tregon ku janë kujtë e hapur dhe ku janë të mbyllur.

Filtri i hartës