Formula e dëmit

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Damage formula and the translation is 64% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎한국어 • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎vèneto • ‎中文

Formula: fuqitë dhe ndërtesat

Dëmi = (1 + Indeksi ushtarak/20 + Sistemi i rraketave/400 + Porti detar/400 + Aeroporti/400 + Akademia shtarake/400 + Forca/100 + Bonusi kombëtar*3 + (Arsimimi + Përballimi + Niveli)/200) * Dëmi-α i trupave

Sistemi i rraketave - ndryshimi te nivelet te ndërtesat e sistemeve të rraketaverajoneve sulmuese dhe mbrojtëse. Ndryshon nga -300 te 0, kuptimi i nivelit të sistemit të rraketave te rajoni mbrojtës është më shumë 300 i lartë sesa rajoni sulmues, vlera e ndryshimit do të qëndrojë -300. Numërohet vetëm në Luftra ajrore.

Porti detar - i njejtë si sistemi i rraketave, por numërohet vetëm në Luftra detare.

Aeroporti - ndryshimi në nivelet e Ndërtesave të aeroportit te rajonet sulmuese dhe mbrojtëse. Ndryshon nga 0 te 300. Numërohet vetëm në Luftra ajror.

Niveli i Akademisë Ushtarake. Nuk numërohet në revulucione dhe grushte shteti.

Forca, Arsimimi, Përballimi - fuqitë e lojtarit.

Bonusi kombëtar - është e barabartë me 1 kur lufton për rajonet e Kombit origjinal.

Niveli - Niveli i lojtarit.

dëmi-α i trupave - shuma e dëmit-α e trupave, e dërguar nga lojtari.

Panellatia e distancës

Përveç kësaj, do të jetë një penallti, në rast se ti dërgon trupa në luftë për një rajon i cili është shumë larg nga rajoni jot aktual.

Penal.png

Pjesë e rastësishme

Aty ka gjithashtu një ndikim të rastësishëm te dëmi jot: rezultatet finale mund të variojnë me 1/8 pjesë (±12.5%).