Departamentet

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Departments and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Çdo Shtet në lojë ka një numër departamentesh që japin bonuse të ndyshme. Çdo lojtar mund të punojë në ndonjë departament dhe të shtojë bonus.

Për të punuar në departamentet e shtetit ti duhet të:

  • Të kesh nivel 60 ose më lart.
  • Të kesh fuqinë e Përballimit 100 ose më shumë.
  • Të jesh i vendosur në rajonin e shtetit ku ti dëshiron të punosh
  • Ti mund të punosh vetëm një herë në ditë, ashtu si ti mund të ndërtosh Akademi Ushtarake një herë në ditë.

Ashtu si me akademinë Ushtarake vetëm kontributet të bëra në 14 ditët e fundit numërohen.

vlerat e bonusit të departamentit përditësohen me vlerën e re çdo 24 orë në 18:00 GTM dhe qëndrojnë njësoj për 24 orërt tjera, deri në përditësimin tjetër.

Për të marrë bonusin maksimal në ndonjë drejtim zhvillimi Departamenti i Shtetit tënd duhet të jetë numri 1 në vlerësimin korrespondues.

Për shembull: një nga Departamentet e Shtetit ka 200 pikë dhe kjo është vlera më e mirë në këtë drejtim. Si rezultat Shteti jot do të marrë bonusin maksimal në këtë fushë.

Një Departament i një Shteti tjetër në të njejtën fushë ka 100 pikë dhe merr vendin e dytë në vlerësim: ky Shtet do të marrë gjysmën e bonusit maksimal.

Llojet e departamenteve

Departamenti i burimeve

Çdo lloj burimi ka departamentin e tij. Bonusi nga këto drejtime zhvillimi rrit produktivitetin e fabrikës private për këto burime korresponduese.

Departamenti i ndërtimit

Bonusi për këtë departament ka një efekt në koston e ndërtimit të ndërtesave së shtetit. Kjo zbritje vlen vetëm për rajonet që ishin pjesë e shtetit për mëshumë se 31 ditësh.

Nëse ligji ishte miratuar duke përdorur këtë bonus do të shfaq shumën e zbritjes pas faktit. Shuma e burimeve, treguar në ligj, do të shfaqet pa zbritje.

Shkolla e Ushtrisë së Forcave të Blinduara

Bonusi ndikon tanket që rezultojnë dëm në luftë. Kjo vlen vetëm për luftrat në rajone që janë pjesë e shtetit për më shumë se 31 ditë.

Departamenti i Kërkimeve Hapsinore

Bonusi ndikon stacionet Hapsinore dhe tanket e Hënës që rezultojnë dëm në luftra. Kjo vlen vetëm për luftrat në rajone që janë pjesë e shtetit për më shumë se 31 ditë. Gjithashtu ul kohën e udhëtimit për/nga Hëna.