весник

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Newspaper and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Italiano • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎македонски • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

'Весникот' е корисна алатка ако сакате да објавите статии од различни новинари под ист бренд.

Играчите можат да станат главен уредник во неограничен број весници.

За отворањето на вашиот прв весник има посебно копче во табулаторот Статии. Можете да отворите и дополнителни весници.

Исто така на оваа страница главниот уредник може да ги види сите статии и да го смени логото, име и опис на неговите весници.

Исто така, можете да ја отворите листата на новинари и да им дадете статус на уредник или оган.

Можете да ангажирате нов новинар користејќи ја негов профил. Ќе треба да го наведете идентитетот на вашиот весник.

Со кликнување на логото на страницата за уредување, можете да го видите профилот на вашиот весник како што го гледаат другите играчи.

Исто така, има и бројот на претплатници и списоци на списоци на сите написи и новинари на весници.

Покрај тоа, постои листа на весници, сортирани според бројот на претплатници достапни од табулаторот Статии.