Residenca

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Residency and the translation is 17% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Çdo lojtar në çdo moment ka një residencë në një rajon: të lejon ty të marrësh pjesë në zgjedhje, punë (nëse rajoni jot ka kufizim) dhe të udhëtosh pa kosto udhëtimi. Residenca në çdo rajon të shtetit të lejon ty të bësh të gjithë këtë në të gjithë shtetin.

Lojtari nuk mund të humbë residencën e tij, ai vetëm mund të ndryshojë nga një rajon në tjetër. Në rast se residenca është lëshuar nga lideri (kjo është e rregulluar nga një ligj specifik) ty do të të duhet të dërgosh një kërkes për residencë dhe të presësh për liderin e shtetin ta miratoj. Ti mund të dërgosh kërkesë në faqen e rajonit:

Res.png

All new players start with a residency in the region which is closest to their real life region or Sao Tome Principe region(if game cannot detect your real life location).

Lideri do të vendosë nëse ti mund të marrësh residencë në këtë rajon.

Fillimi

Të gjithë lojëtarët e rinj fillojnë te ishulli i Fillestarëve me një residencë në rajon e cila është e afërme me rajonin e tyre të jetës reale.

Puna

Përveç residencës ti mund të kërkosh për leje pune. Kjo të lejon ty të punosh në rajon/shtet dhe ti nuk do të të duhet të ndryshosh residencën tënde.