Shteti

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page State and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎Беларуская • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Italiano • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Shteti është njesi administrative më e madhe në Rival Regions. Shteti përbëhet nga rajonet (ose vetëm një rajon), i cili mund të formojë një Autonomi brenda shtetit.

Ti mund të gjesh një listë të çdo shteti në lojë në tab e Shtëpisë.

Krijimi i shtetit

Për të formuar një shteti ti duhet të kalosh një ligj tappropriate duhur në parlament ose të pushtosh rajon tjetër.

Ti do të gjesh ligje të reja në dispozicion pasi rajoni jot të bëhet një shtet: ti do të jesh i aftë të ndryshosh titullin dhe mantelet e armëve. Zgjedhjet e liderit gjithashtu do të fillojnë, fituesi do të jetë i aftë të ndryshojë ngjyrën e shtetit në hartë, krijoj/hyj në blloqe politike dhe më shumë.

Harta, duke treguar shtetet

State parameters

You can see the title of the state on its page. Clicking the title will navigate you to the summary data table about its regions.


Në të majtë ti do të gjesh logon e shtetit, butonat e dhurimit, butoni i kërkesës për leje pune dhe buxhetin e shtetit.

Në rast se kufijtë janë të mbyllur ti do të shikosh parashikimin e buxhetit (kur ky shtet do të mbarojë nga buxheti për rojet e kufirit) nëse ti vendos mausin sipër buxhetit.


Ti mund të shikosh të gjitha informacionet për shtetit në të djathtë:

Ish-shtetet

Shteti mund ta humbasë statusin pas humbjesrajonit të fundit.

Ish-shtetet qëndrojnë në historinë e Rival Regions përgjithmonë: ti mund të shkosh te faqja e Historisë (ikona në këndin e djathtë sipër) përmes tab të Hartës.

Ti mund të zgjedhësh çdo moment në kohë që nga fillimi i lojës.

Historia e hartës: Korrik 18 2013