Tregu i shtetit

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page State market and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎Čeština • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Italiano • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Tregu i shtetit lejon lideraveshteteve të blejnë resourse për buxhetin e shtetit të tyre. Guvernatorët mund të përdorin tregun e shteit për të blerë resourse për buxhetin e autonomisë së tyre. Kur blejnë resourse liderat dhe guvernatorët shpenzojnë para nga buxheti.

Ti mund të shkosh te tregu i shtetit te tab i Magazinës.

Tregu i shtetit, moda spektator.

Nëse ti dëshiron të vendosësh një offertë në tregun e shtetit ti duhet të kalosh ligj specifik në parlament.