Magazina

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Storage and the translation is 94% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Italiano • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Në tab Magazina ti mund të krijosh, shesësh dhe blesh armë, resourse dhe gjëra. Liderat e shteteve në këtë faqe munden gjithashtu të përdorin tregun publik të prokurimit, ku ata mund të blejnë resourse nga buxheti i shtetit.

Resourset

Nafta

Nafta është e domosdoshme për të krijuar shumicën e gjërave dhe armëve, ndërtimi dhe më shumë. Mund të merretfabrika rajonale dhe private.

Mineralet

Mineralet, ashtu si nafta është e domosdoshme për të krijuar shumicën e gjërave, armëve, dhe ndërtesave. Gjithashtu mund të merretfabrika rajonale dhe private.

Uraniumi

Uraniumi është një lloj i resourseve. që është i domosdoshëm për Antirad, rraketa balistike, tanke Hëne dhe prodhimin e stacioneve Hapsinore. Mund të merret vetëm në fabrika private.

Diamantet

Diamantet janë të nevojshme për rraketa Hapsire, rraketa Balistike, Bombardues të rëndë, prodhimi i Anijeve të luftrave dhe stacioneve Hapsinore. Gjithashtu mund të merret vetëm në fabrika private.

Të gjitha resourset më sipër janë gjithashtu për ndërtesarajone. Ti mund të dhurosh nodnjë numër të tyre në buxhet.

Oksigjen i lëngshëm

I nevojshëm për prodhimin e rraketave Hapsinore, tankeve Hënorë dhe stacioneve Hapsinorë. Merret vetëm në fabrika private. Nxjerrja është e mundshme vetëm në Tokë.

Helium-3

I nevojshëm për prodhimin e stacioneve Hapsinore. Merret në fabrika private. Nxjerrja është e mundshme vetëm në Hënë.

Gjërat

Antirad

Redukton ndotjen radioaktive të rajonit.

Pija energjike

Duke përdorur 1 pije Energjike ti mund të restaurosh 1 pikë të energjisë, duke mos pritur për restaurimin natyral. Ti mund të përdorësh pije Energjike një herë në 10 minuta. Nëse ti ke 50 pikë nga 200 ty do të të duhen të kesh jo më pak se 150 pije Energjike në magazinën tënde të restaurosh Energjinë tënde. Ti nuk mund të shitësh ose të blesh pije Energjike në market. Krijohet me gold.

Lloje të ndryshme luftrash duhen lloje të ndryshme armësh.

Titulli dëmi-Alfa Lloji i luftës
Tanke 10 Luftra toke
Avionë luftrakë 75 Luftra toke dhe ajri
Rraketa balistike 900 Luftra toke dhe ajri, duke mos përfshirë grushtet e shtetit
Bombardues të rëndë 800 Luftra toke dhe ajri
Anije luftarake 2000 Luftra uji
Tanke Hëne 2000 Luftra hëne
Stacione Hapsinore 5000 Luftra Hapsire

Marketi

Ti mund të blesh dhe shesësh gjëra, resourse dhe armë në marketin global.

Ti duhet ti hedhësh një si te taksat e marketit të rajonit tënd përpara se ti të postosh një ofertë: ti jo gjithmonë do të marrësh çfarë blerësi i ofertës tënde pagoi, ti mund të marrësh 0 dhe të gjitha paratë do të shkojnë të buxheti. Në rast se ti udhëton te një rajon tjetër pas postimit të ofertës rajoni i ofertës tënde nuk do të ndryshohet.

Për shembull, ti postove një ofertë në rajonin A dhe pastaj lëbize në rajonin B.

Pas kësaj në rajonin A taksat e marketit u rritën 100%.

Nëse ti nuk do të ndryshosh ofertën tënde (çmimin ose shumën) rajoni i ofertës tënde nuk do të ndryshohet dhe nëse ndonjë blen atë ti do të marrësh 0.

Ka limite për maksimumin dhe minimumin e madhësisë së ofertës tënde.

Ti gjithashtu mund të hapësh të gjitha ofertat të ndonjë shitësi me një çmim jo më shumë se 110% e çmimit më të vogël.

Lista e të gjithë ofertave

Krijimi i armëve dhe gjërave

Ti mund të krijosh ggjëra dhe armë duke përdorur resourset dhe paratë e tua. Kostoja e krijimit janë të ndikuara nga fuqitë e Forcës dhe Përballimit. Ti do të gjesh koston e çmimit e sendit tënd gjithashtu, e cila do të tregojë ty çmimin kryesor të sendit tënd me çmimet më të vogla të resourseve aktualisht në market.

Ti nuk duhet të krijosh armë nëse ti mund ti blesh ato më lirë në market.

Krijimi i avionëve luftarakë

Rritja e hapsirës së magazinës

Magazina jote është e limituar. Ky limit varet në nivelin tënd dhe te fuqia e përballimit.

Ti mund të dyfishosh hapsirën e magazinës me Llogari premium dhe gjithashtu dyfishosh atë për 400 G në javë.

Shtëpia me nivel 99 gjithashtu rrit hapsirën e magazinës me 100% të madhësisë normale (pa Premium dhe bonuse goldi).