Niveli

From Rival Regions Wiki
Revision as of 20:12, 17 November 2018 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Niveli - tregon progresin e lojtarit në Rival Regions.

Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në luftra ose në stërvitje, punon ose mëson fuqi të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.

Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:

Nuk ka një kapak të niveleve.