Artikujt

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Articles and the translation is 67% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Български • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Artikujt janë burimi kryesor rreth jetës në Rival Regions.

Lojtarët mund të postojnë artikuj, përkthejnë ato duke përdorur një ikonë në të djathtë, ti vlersojnë ato dhe të lënë komente.

Skeda e artikujve

Këtu ti mund të gjesh artikuj të cilat janë postuar në Gazeta nga një gazetar ose në emër të autorit. Ti mund të postosh një artikull çdo një orë. Këtu ti gjithashtu mund të gjesh butonin e kërkimit.

Medaljet

Ti mund të marrësh një Medalje për një artikull të mirë

Local rating

Every player has a language sector where his votes count as local votes for local rating (in addition to general rating). You can see best articles of particular language sorted by local rating. Local rating is used for defining language-specific daily best journalist medals winners (currently for 20 different languages).

Controversial articles

Here you can see a list of articles (not older than 3 days) sorted in the descending order by the value of MINIMUM(NUMBER OF "+", NUMBER OF "-"). So if an article has, for example, 50 "+" and 75 "-" the value of 50 will be taken for this rating. The idea is that an article with such a distribution of the votes is "polarising".

Medalja e Gazetarit prezantohet çdo ditë te autori i artikullit më të mirë