Ankandet

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Auctions and the translation is 43% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Български • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Ti mund të blesh Llogari premium ose gold në ankande.Ankandet do të shfaqen pasi ti arrin nivelin 60. Ti mund të vendosësh bast dhe të fitosh 100 G në fillimin e çdo ore dhe në XX:30 (me fjalë të tjera, çdo 30 minuta). Ti gjithashtu mund të fitosh llogari Premium: ankandet për Premium fillojnë në 17:00/17:30 GMT dhe 5:00/5:30 GMT.

Ti gjithashtu mund të shesësh Fabrikën në ankand: ti mund të dërgosh një kërkesë nga faqja e menaxhimit të fabrikës. Vetëm fabrikat me nivel 100 dhe më lart mund të marrin pjesë në një ankand. Ankandi fillon në 18:00 GMT dhe zgjat 24 orë.

There is a limited number of slots for factory auction. Only the highest level factories will be put up for auction each day among the ones that have been requested for auction.

Any gold withdrawing operation will now look for your winning (at the moment) factory auction bids.

For example, if you bid 200000 G and it is currently the winning bid and your balance is 210000 G you will be able to spend only 10000 G, not 210000 G.

Also, one player can have only one winning bid. You will not be able to bid in factory auction A if you currently have a winning bid in auction B.