Blloqet

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Blocs and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎vèneto

Bllok Gjeopolitik është një union Shtetesh me qëllime të përbashkëta dhe ideja.

Një Bllok mund të krijohet nga Lideri i ndonjë shteti. Pas kësaj ai mund të ndryshojë titullin, logon dhe përshkrimin. Në listën e blloqeve ti mund të gjesh blloqe që përfshijnë jo më pak se 2 shtete.

Për të hyrë në një bllok ekzistues kërkohet aplikim i liderit të shteti, i cili pastaj do të votohet nga liderat e tjerë në këtë bllok. Shtete nga i njëjti bllok nuk mund të deklarojnë Luftra te njëri tjetri.

Aty ka rregulla të bllokut, që mund të deklarosh Hapjen e Kufijëve midis shteteve dhe zgjedhje Marveshjesh Ushtarake.

Votimi në rregullat është i disponueshëm vetëm nga liderat e shtetit.

Ti gjithashtu mund të shikosh filtrin special të hartës, i cili tregon rajonet e secilit bllok në ngjyra të ndryshme.

Filtri i Hartës