Ndërtesat

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Buildings and the translation is 47% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Ndërtesat janë karakteristika më e rëndësishme e rajonit në Rival Regions. Ato kanë një ndikim të mirë në jetën e lojtarëve.

Akademia ushtarake (AU)

Kjo ndërtesë ka ndikim në dëmin fillestar të sulmit në rajon: sa më i lartë të jetë niveli aq më shumë dëm do të caktohet në anën e sulmit në luftra Toke,Ajri dhe deti.Akademia ushtarake gjithashtu ka ndikim në dëmin në luftra. Çdo lojtar mund të ndërtoj AU në rajonin e tij,por këtu ka disa kufizime:

  • Ai duhet të jetë i vendosur në rajonin e rezidencës
  • Niveli i tij duhet të jetë më i lartë se 40

Çdo lojtar mund të ndërtoj AU vetëm njherë në ditë. Niveli i AU është i llogaritur nga të gjitha kontributet e 14 ditëve të fundit.E cila lejon të shmanget akumulimin e pafundëm.

Spitali

Çdo ndërtesë, përveç AU që është ndërtuar duke kaluar Ligjeparlament dhe duke shpenzuar para dhe Resourse nga buxheti. Çdo lloj ndërtese ka çmimin e tij. Niveli i spitalit ndikon te Indeksi shëndetsor i rajonit. Siç e din, shpejtësia e restaurimit të Energjisë varet nga ky indeks.

Baza ushtarake

Indeksi ushtarak varet nga niveli i bazës ushtarake.Dëmi jot në luftra varet nga ky indeks.Siq e din, ç lloj arme ka dëmin-α, Baza ushtarake, me të tjrea variacione si fuqitë mund të rrisin këtë dëm. Ti duhet të shikosh formulën e dëmit për më shumë informacion.

School

Kjo ndërtesë përcakton Indeksin e edukimit, i cili përcakton shpejtësinë e mësimit të fuqive.

Sistemi i rraketave

Kjo ndërtesë ul dëmin në Luftra ajrore në rast se niveli i sistemit të rraketave mbrojtëse është më i lartë se ai në anën sulmuese.

Vetëm diferenca e 300 pikëve ose më pak është marrë në llogari, për shembull: Rajoni sulmues ka nivelin e sistemit të Rraketave 1000, rajoni mbrojtës - niveli 1350.Në këtë rast ulja e dëmit në anën sulmuese do të jetë njësoj sikur sistemi i Rraketave të rajonit ishte vetëm 1300.

Ti duhet të shikosh Formulën e dëmit për më shumë informacion.

Porti detar

Kjo ndërtesë mund të ndërtohet vetëm në rajone me akses në det. Sikurse sistemi i rraketave, kjo mund të ulë dëmin në anën sulmuese në Luftra detare.

Centralet elektrike

Kjo ndërtesë i mundëson rajoneve të pavarura ose shteteve me elektricitet, i cili është i nevojshëm të fuqizojë ndërtesat e tjera. Ti mund të shohësh info për Prodhimin e centralit elektrik në faqen e shtetit. Në rast të mungesës së energjisë të gjitha ndërtesat në shtetin/rajonin e pavarur do të punojnë me penalitet.

Për shembull, nëse ndërtesat e shtetit kërkojnë 10.000 Megawat por prodhimi i centralit është vetëm 5.000 Megawat të gjitha ndërtesat në këtë shtet do të performojnë 50% të nivelit të tyre, duke përfshirë akademinë ushtarake dhe centralin elektrik.

Porti hapsinor

Kjo ndërtesë përcakton kohën e e nevojshme për të udhetuar për/nga Hëna.

Aeroport

Ul (ndryshe nga sistemi i rraketave) dëmin e anës sulmuese në luftra Ajrore në rast diference pozitive të nivelit të Airoporteve. Ashtu si sistemet e rraketave, e vetjma ndryshim te 300 pikë është marrë në llogari. Ti duhet të shikosh formulën e dëmint për më shumë info.


Ndërtesa e aeroportit gjithashtu shpejton procesin e udhëtimit dhe ul çmimin e dërgimit të armëve dhe sendeve kur i dhuron ato. Mund të ndërtohet vetëm në Tokë

Stacioni i rimbushjes

Mund të ndërtohet vetëm në Hënë. Ashtu si aeroportet, shpejton procesin e udhëtimit dhe ul çmimin e dërgesave.

Fondi i banesave

Përcakton Indeksin e Zhvillimit të rajonit.I pavarur nga termat e energjisë dhe nuk ka efekt në dëmin fillestar të mbrojtjes dhe indeksit 11.

Ndërtesat private (shtëpitë)

Çdo lojtar mund të ndërtoj ndërtesën private të tij. Për të ndërtuar shtëpinë tënde ti duhet të klikosh + afër ikonës së ndërtimit në profilin tënd (poshtë avatarit tënd).

You can upgrade different parts of your house:

Gym will get you more damage in wars (max: +25%)

Library will help you learn new perks faster (max: speed +25%)

Workshop will get you a crafting discount (max: -25%)

Every upgrade you make will be destroyed after 7 days.

House upgrades work the same way as buildings and indexes: top 10% (out of all the players who built at least one active upgrade) will get you the largest bonus.

You need level 60 to start building house levels.

Niveli*50 Pcs diamantesh </code>

Dëmi fillestar mbrojtës

Ndërtesat gjithashtu përcaktojnë pikët e dëmit të cilat do të caktohet te ana e mbrojtjes në fillim e luftës, grushtit të shtetit ose revulucionit. Dëmi fillestar i mbrojtjes të lejon ty të mbrosh rajone në mënyrë më efektive. Ky dëm është proporcional te shuma e vërtetë (me penalltinë e centralit elektrik, nëse ka një) nivelet e ndërtesave në vazhdim:

(Spitali + 2*Bazë ushtarake + Shkollë + Port detar (nëse ka akses në det) + Sistemi i rraketave + Centrali elektrik + Porti hapsinor + Aeroporti (ose stacioni rimbushës në Hënë))*50000

Indekset shtesë

Indekset 11 shtesë janë ndarë te top 5 rajonet me shumën më të lartë të niveleve të ndërtesave (të gjitha, përveç fondit të Banesave dhe akademisë ushtarake) në Tokë dhe 1 në Hënë.