Konferencat

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Conferences and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Nëse ti dëshiron të krijosh një chat privat special me lojtarë të tjerë ti mund të hapësh një konferencë ose të ftohesh në një.

Pjesëtarët e konferencës

Për të ftuar shokët e tu ose pjesëtarët e partisë tënde ti mund të klikosh në ikonën "+" afër numrit të pjesëtarit. Ti gjithashtu mund të ftosh lojtarë nga faqja e tyre e profilit.

Nëse ti dëshiron ti gjithashtu mund të kopjosh një link special (afër titullit të konferencës) - çdokush mund të bashkohet konferencës tënde duke përdorur këtë link.

Të gjithë lojtarët mund të zgjedhin se kush mund ti ftojë ato në setups: ti mund të fikësh ftesat të gjitha bashk, të lejosh vetëm shokët e tu ose ndonjë të të ftojë ty. Ti nuk mund të ftohesh nga dikush nga lista jote e zezë.

Numri maksimal i pjesëtarëve për një konferencë është 100.

Rregullimet e konferencës

Si një kryetar i konferencës ti mund të ndryshosh logon dhe titullin e saj, kick dhe të ftosh pjesëtarë dhe ti japësh atyre statusin e asistentit. Ti gjithashtu mund ti bësh mute ndonjë pjesëtari ose të gjithë konferencës (përveç teje dhe asistentëve të tu).

Asistentët mund të bëjnë kick, ftojnë, mute ndonjë pjesëtar konference, përveç kryetarit të konferencës dhe asistentëve të tjerë.

Nëse kryetari i konferencës ka caktuar asistentë ai mund të largohet nga pozicioni i tij: asistenti me nivelin më të lartë do ta marrë.

Konferenca gjithashtu mund të fshihet nga kryetari i konferencës.