Energjia

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Energy and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎한국어 • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Energjia në Rival Regions është përdorur për Punë dhe luftra.

Energjia mund të restauorhet në rrugë natyrale, me kalimin e kohës, ose njëherë në 10 minuta me Pije energjike.

Rruga natyrale e restaurimit

Sa më shumë është Indeksi shëndetsorrajonin tënd aq më shpejt Energjia restaurohet.

Indeksi Shëndetsor Energjia Koha mes rimbushjeve Numri total i energjisë për orë
1-5 7 E 10 min 42 E
6 8 E 10 min 48 E
7 9 E 10 min 54 E
8 10 E 10 min 60 E
9 11 E 10 min 66 E
10 12 E 10 min 72 E
11 16 E 10 min 96 E

Ndotja radioaktive

Ndotja radioaktive ndodh në rajon kur armë nukleare janë përdorur në këtë ose rajone të afërta. Kjo forcë ul shpejtësinë e restaurimit natyral të Energjisë. Ti mund të pastrosh çdo rajon të ndotur duke shkuar te faqja e rajonit dhe duke përdorur Antirad ose duke lëshuar një ligj.

Shënim: ndotja radioaktive e çdo rajoni është shuma e ndotjes së vet, shkaktuar nga përdorimi i armëve nukleare në këtë rajon, dhe indirekt, shkaktuar nga përdorimi i armëve nukleare në rajone të afërta.

Hartë me filtrin e ndotjes radioaktive

Pijet energjike

Pëveç rrugës natyrale të restaurimit të energjisëti mund ta rimbushësh duke përdorur pije Energjike, të cilat mund ti mund ti prodhosh në Magazinë duke shpenzuar gold. Ti mund të përdorësh pije Energjike vetëm njëherë në 10 minuta. Ti do të shohësh një numërim mbrapsht pas rimbushjes së Energjisë.

Reduktimi i kostos së Energjgisë

Për të ulur koston e Energjisë në luftra dhe punë ti duhet të përmirësosh fuqinë e durimit. Ti mund të lexosh për fuqitë këtu.

Çdo lojtar mund të marrë një Medalje për aktivitet në luftë çdo orë dhe dërgosh trupa në luftë pa kosto Energjie.

Ikona e kuqe tregon që ti tani mund të dërgosh trupa në ndonjë luftë dhe të mos shpenzosh asnjë Energji