Gold dhe Premium

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Gold and Premium and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎hrvatski • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎македонски • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文 • ‎中文(台灣)‎

Ti mund të blesh gold (dhe ta këmbesh atë për monedhën në lojë) dhe Llogari Premium

Llogaria premium:

  • Rrit maksimumin e Energjisë nga 200 te 300
  • Rrit hapsirë Magazinimi
  • Të lejon ty të ndërtosh AU dyfish më efektive
  • Redukton kohën e shpenzuar për të mësuar fuqi të reja
  • Të lejon ty të përdorësh modën Auto në luftra dhe në punë