Medaljet

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Medals and the translation is 92% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Čeština • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Medaljet tregojnë arritjet në Rival Regions.

Ti mund të marrësh medalje për veprime të ndryshme, konkurse ose duke ndihmuar Rival Regions.

Medaljet janë të shfaqura në faqen e lojtarit, poshtë avatarit.

Lista e medaljeve

Këtu ti do të jesh i aftë të gjesh të gjitha medaljet në lojë. Disa prej tyre nuk janë në dispozicion.

Medalja për beta testing
Medalja për krijimin e një partie
Medalja për dëmin më të madh më luftë
Medalja për revulucion
Medalja për fitimin e një beteje
Medalja për lokalizim
Medalja për rritje niveli
Medalja për mësimin e qytetarëve të rinj
Medalja për lojën PR
Medalja për fitim në konkurs
Medalja për termin e liderit
Medalja për krijimin e një gazete
Medalja e gazetarit
Ushtari i orës
Medalja për gjetjen e llogarive multi
Medalja për hyrjen në grupin tonë
Medalja për vendosjen e statusit
Medalja për hyrjen në një parti
Bonusi ditor
Medalja e rebelit
Medalja e aktivitetit në luftë
Medalja e komandantit
Medalja për konkurs
Фабрики игрока
Medalja për Moskën
Medalja e ekonomisë
Medalja për ministër të jashtëm
Medalja për një vit në Rival Regions
Medalja për marrjen e Polit të Veriut
Medalja e diktatorit
Medalja për dëmin tënd të parë
Medalja për gazetarin më të mirë të ditës
Medalja e Berlinit
Medalja për paintball
Medalja për ripostim në mur
Medalja për guvernator
Medalja e punës
Medalja për fuqin e parë
Medalja e marketit
Medalja e Energjisë
Medalja e stërvitjes së fillestarëve
Medalja për artikull politik
Medalja për punim në fabrikë private
Medalja e lexuesit
Medalja për dëmin tënd të parë në luftë
Medalja për nivelin 60
Medalja e artikullit
Medalja për votim (parlament)
Medalja për votim (parapraket)
Medalja për akademi
Medalja për konkursin e 2016
Medalja për punimin në klasin hero
Medalja për shërim

Medaljet e shtetit dhe partisë

Çdo lider Shteti ose kryetar Partie mund të nxjerr një medalje speciale. Ti mund të zgjedhësh një nga tre llojet e medaljeve me vlerë të ndryshme Goldi. Ti gjithashtu mund të jesh i aftë të shkruash një përshkrim për këtë medalje.

Ti do të paguash 20% më shumë sesa ky çmim.

Lideri i shtetit mund të dërgojë këto medalje te ndonjë lojtar me residencë në shtetin e tij ose në bllokun, duke siguruar që ai kishte këtë residencë më shumë se një javë.

Kryetari i partisë mund ti dërgojë ato te ndonjë pjesëtar të partisë së tij, duke siguruar që ata të dy janë bashkuar në parti më shumë se një javë.

Të dy kryetari i Partisë dhe lideri i Shtetit duhen të kenë më shumë eksperiencë sesa lojtari që ata po i dërgojnë.

Ti mund të dërgosh këto medalje të njejtit lojtar vetmë një herë në javë.

Ti do të gjesh një link te faqja e dhënies së çmimit (nëse është e mundshme) në faqen e dhurimit.