Ministrat

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Ministers and the translation is 88% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Ministri është një lojtar, që mund të kalojë disa ligje me kalimin e kohës nga vetë ai.

Çdo lojtar mund të bëhet ministër: ky status caktohet nga lideri i shtetit. Ti nuk mund të marrësh zyrë ministri në dy shtete në të njëjtën kohë.

Ministrat marrin një rrogë në Gold: 2 G për çdo rajon të zhvilluar të shtetit dhe 1 G për çdo rajon në zhvillim.

Ministri i ekonomisë

Ministri i ekonomisë (titulli ndryshon në këshilltar ekonomik në rast diktature) mund të kalojë ligje për eksplorim resoursesh dhe ndërtim me kalimin e kohës.

Ai gjithashtu mund të vendosë sanksione në vend, duke ndaluar shitjen e të gjithë resourseve, armëve dhe gjërave nga shtetet e tjera.

Ministri i jashtëm

Ministri i jashtëm, mund të kalojë ligje me kalimin e kohës, për shembull, ai mund të mbyll/hap kufijtë. Ai gjithashtu mund të lëshojë residenca dhe leje pune.

Nuk ka zyrë në rast diktature ose sistem njëpartiak.

Ministrat humbin zyrat e tyre pas çdo zgjedhje lideri: ata mund të caktohen përsëri nga lideri.