Gazeta

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Newspaper and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎македонски • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Gazeta është një mjet i dobishëm nëse dëshiron të publikosh artikuj nga gazetarë të ndryshëm poshtë një marke të njejtë.

Lojtarët mund të bëhen një editor në shef në numër të pafundëm të gazetash.

Për hapjen e gazetës tënde të parë ka një buton special në tabin e Artikujve. Ti mund të hapësh gazeta shtesë përmes faqes së redaktimit.

Gjithashtu në këtë faqe redaktuese në shef mund të shikosh të gjitha artikujt dhe të ndryshosh logon, emrin dhe përshkrimin e gazetës. Ti gjithashtu mund të hapësh një listë të gazetarëve tuaj dhe ti japësh ndryshim në statusin e shefit ose ti pushosh nga puna.

Ti mund të punësosh gazetarë të rinj duke përdorur faqen e profilit të tij. Ti do të duhesh të specifikosh id e gazetës.

Duke klikuar në logon në faqen e redaktimit, ti mund të shikosh profilin e gazetës tënde sikurse është e shikuar nga lojtarët e tjerë. Aty ka gjithashtu numrin e abonuesve dhe listë të të gjithë artikujve dhe gazetarëve të gazetës.

Për më shumë, aty ka një listë të gazetave, rradhitur nga numri i abonuesve e disponushme në tabin e Artikujve.