Partia

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Party and the translation is 88% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Partitë politike - pjesa më e rëndësishme e Rival Regions. Partia të lejon ty të marrësh pjesë në një nga vëndet në parlament dhe qeverinë e shtetit, duke kaluar ligje.

Krijimi i partisë

Ti mund të krijosh partinë tënde, nëse ti nuk je aktualisht në një.

Krijimi i partisë kushton 100 G.

Themeluesi i partisë automatikisht bëhet kryetari.

Rajoni i krijuesit është caktuar te partia e tij, rajoni i kësaj partie nuk mund të ndryshohet më vonë.

Themeluesi i partisë mund të ndryshojë titullin, ideologjinë, tag, përshkrimin dhe logon dhe të caktojë sekretarë, të cilët do të jenë të aftë të pranojnë lojtarë të rinj.

Zgjedhjet paraprake

Zgjedhjet paraprake - zgjedhje në parti, të cilat përcaktojnë listën e lojtarëve që do të marrin pjesë në parlament.

Në rast barazi votash në zgjedhjet paraprake kjo listë është e renditur, e dhënë nga niveli i lojtarit dhe koha e hyrjes në parti.

Fituesi i zgjedhjeve paraprake gjithashtu merr mundësinë për të hyrë në luftën për postin e liderit të shtetit. Kryetari i partisë gjithashtu ka mundësinë e tij.

Paga e sekretarëve

Kryetari i partisë dhe sekretarët e tij mund të marrin rroga në gold. Këto rroga janë proporcional nga numri i pjestarët e partisë aktiv (aktiv jo më shumë se 24 orë më parë dhe u bashkuan jo më pak se 72 orë) të cilët kanë arritur nivelin 60.

Rrogat janë paguar vetëm në rast se ka 5 ose më shumë kështu lojtarësh në parti.

Ftesat

Udhëheqësit e partisë (kryestari dhe sekretarët) mund të ftojnë lojtarë jo të partisë:butoni i ftesës vendosur poshtë avatarit të lojtarit në faqen e profilit të tij. Gjithashtu ka një listë të lojtarëve jo në parti (vështrimi i përgjithshëm -> Lojtarët e rinj -> jo në parti). Aty gjithashtu ti do të gjesh një buton që të lejon të marrësh avantazh (vetëm një herë në 24 orë) e ftesë masive: një ftesë për në partinë tënde që shkon te të gjithë pa parti.

Një lojëtar që merr një ftesë mund të hyjë në parti pa aprovimin e udhëheqësve.

Lojtari mund të aplikojë për të hyrë në parti në faqen e saj. Në këtë rast, aplikimi i tij do të konsiderohet nga udhëheqësit e partisë.

Kryetari i partisë mund të vendosë ftesa automatike: në këtë rast, të gjithë lojtarët e rinj do të marrin ato.

Kontributet

Lojtarët të cilët u bashkuan në parti 7 ditë më parë ose më vonë mund të dërgojnë te njëri tjetri armë dhe resourse, në këmbim të parasë.