Rrezatimi

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Radiation and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎vèneto

Ndotja radioaktive e rajonit ka ndikim në rrugën natyrale të restaurimit të Energjisë e të gjithë lojtarëve në këtë rajon. Ndodh kur dikush përdor Rraketa balistikeluftra afër.

Dukuria

Çdo përdorim i rraketave Balistike në luftra shton ndotjen e epiqendrës.

Çdo epiqendër rrit ndotjen te rajonet e tjera, të cilat janë të vendosura në 1.500 km hapsirë. Ti mund të shikosh shumën e ndotjeve të epiqendrës dhe rritjet (marrë nga epiqendra të tjera) në faqen e rajonit.

Çdo 120 pikë dëmi, të bëra me rraketa Balistike shton 1 pikë ndotjeje te epiqendra.

Ndikimi i Energjisë

Çdo pikë ndotje shton 0.5% të kohës, e nevojshme për Energjinë të restaurohet në rrugë natyrale.

Pastrimi

Ti mund të përdorësh Antirad dhe të pastrosh ndotjen në ndonjë epiqendër ose të kalosh një ligj.

Ti mund të shikosh të gjitha epiqendrat aktive këtu.