Wiki i Rival Regions

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Rival Regions Wiki and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎Български • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎British English • ‎Español • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Mirësevini në projektin Wiki të imituesit gjeopolitik Rival Regions .

Këtu ti do të jesh i aftë të mësosh fuqi të reja, të krijosh parti politike, të marrësh një vend në parlament dhe propozosh ligje, të udhëtosh në qindra rajone në të gjithë botën dhe të zotërosh naftë, gold, minerale, uranium dhe diamante, kur punonfabrika rajonale dhe private dhe të krijosh armë ose të ndërtosh shkolla dhe baza ushtarake me to.

Ti do të marrësh pjesë në luftra në tokë, det dhe hapsirë, do të krijosh gazeta të tua dhe të publikosh artikuj, të përdorësh rajone të botës reale për të formuar shtetin tënd dhe të zgjedhësh formën e qeverisë: diktaturë ose republikë presidentciale? Është zgjedhja jote!

Hapat e parë

Gjëja e parë që ne të këshillojmë ty të bashkohesh në një parti politike ekzistuese dhe të marrësh ndihmë dhe këshilla nga lojtarë me nivele më të mëdha.

Por sigurisht ti mund të shkosh në rrugë tjetër dhe të ftosh lojtarë të tjerë dhe shokët e tu në partin që krijove.


Eksperienca jote është jashtëzakonisht e rëndësishme në Rival Regions: një nivel i lartë do të lejojë ty të bësh më shumë dëm në luftra dhe të bësh më shumë para.

Mënyra më e lehtë për të marrë eksperiencë është duke marrë pjesë në luftra dhe stërvitje. Çdo orë ti mund të dërgosh trupa duke mos shpenzuar Energji - bëhu i sigurtë të përdorësh këtë mundësi!

Ne nuk të rekomandojmë të krijosh armë vetë: shpesh do të jetë më shumë lirë për ti blerë ato nga marketi.


Fuqitë janë gjithashtu të rëndësishme: në fillim të lojës ne të rekomandojmë ty të fokusohesh në Durimin: në 50 pikë ti do të jesh i aftë të shpenzosh më pak Energji në punë dhe në 100 pikë - më pak Energji në luftra. Ne të këshillojmë të punosh në minierë goldi. Gjithashtu, ne nuk të rekomandojmë të hapësh fabrikë Private: ty do të të duhet shumë gold për ta bërë atë fitimprurëse!

Bëj detyra, merr medalje, fito eksperiencë, Zhvillo skuadrën tënde dhe shumë shpejt ti do të jesh i aftë të sundosh rajone dhe të krijosh shtete të tua!

Historia e Rival Regions

Zhvillimi filloi në vitin 2012. Loja u lëshua në 2013. Që nga ajo kohë, shumë veçori janë shtuar.

  • Logoja e parë, titulli i prodhimit: Impact
  • Logoja e parë e Rival Regions
  • Logoja e dytë e Rival Regions, në përdorim deri në këtë ditë
  • Logo