Сленг

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Slang and the translation is 100% complete.

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎hrvatski • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎македонски • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Како и во било која друга игра има многу сленг и кратенки во Ривал Регионс.

Ограничувања за сленг и неговите можни казни се наведени во правилата за игра.

Ви благодариме што ги почитувате правилата. Ве молиме не се жалите на казна (освен ако не е фер), без да ги прочитате можните санкции за прекршување на правилата.