Puna

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Work and the translation is 85% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Në tab Puno ti mund të marrësh resourse dhe të fitosh para ose gold.

Në punë, ashtu si në luftra. ti je duke shpenzuar Energjinë tënde.

Ti mund të reduktosh koston e Energjisë tënde duke mësuar fuqinë e Përballimit: ti do të shpenzosh minimum Energji kur ti të arrish 100 fuqi Përballimi.

Eksperienca e punimit

Eksperienca e punimit, e cila rritet çdo herë që ti punon, ka një ndikim të madh në produktivitetin tënd. Eksperienca e punimit është numëruar veçmas për çdo specialetit por ti mund të transferosh eksperiencën nga një në tjetrën.

Ka një limit për eksperiencën e punimit: 80000 + 200*Arsimin për çdo specialitet.

Fabrikat private

Fabrikat private (nëse taksat e rajonit lejojnë) fitojnë shumë resourse dhe para për pronarin e fabrikës.

Pronari i fabrikës mund të vendosë rrogën tënde si shuma fikse e paras ose një pjesë e resourseve ti zotëron.

Moda auto

Çdo lojtar që ka një llogari Premium mund të përdorë modën Auto në çdo lloj fabrike private.

Moda auto automatikisht do të përdorë pije Energjike për të rimbushur Energjinë tënde.

Nëse rezervat aktuale të resourseve janë 0 moda Auto automatikisht do të ndalojë.

Moda auto do të kthehet off kur ti mbaron nga pijet Energjike ose pas 24 orësh.

Llojet e fabrikave

Minierë goldi

Gërmon gold për buxhetin e rajonit. I lejon lojtarit të fitojë gold dhe para.

Fushë nafte

Zotëron naftë për buxhetin e rajonit. I lejon lojarit të fitojë para dhe zotërojë naftë.

Gurore mineralesh

Zotëron minerale për buxhetin e rajonit. I lejon lojtarit të fitojë para dhe zotërojë minerale

Gurore uraniumi

Zotëron uranium

Minierë diamanti

Zotëron diamante.

Uzinë lëngëzimi

Zotëron Oksigjen të lëngshëm.

lab Helium-3

Zotëron Helium 3.

Niveli i fabrikës

Pronari i fabrikës mund të rrisë nivelin ndërsa eksperienca e fabrikës rritet:eksperienca e fabrikës është e barabartë me shumën e Energjisë që është shpenzuar nga punëtorët e fabrikës. Niveli i fabrikës ka një ndikim të madh në produktivitetin e fabrikës.

Zhvendosja e fabrikës

Pronari i fabrikës mund të lëvizë fabrikën te rajoni i residencës së tij në çdo kohë.

Mbyllja e fabrikës

Në rast mbyllje fabrike pronari merr mbrapsht 75% të goldit të tij dhe resourset që ai ka shpenzuar në të. Ti mund ta mbyllësh fabrikën tënde pasi të kesh pushuar nga puna çdo punëtor.

Rivalium mine

Obtains Rivalium, only available on Mars.

Factory level

Factory owner can upgrade its level as factory experience increases: factory experience equals twice the sum of Energy that was spent by this factory workers. Factory level has a great influence on factory productivity.

Factory relocation

Factory owner can move his factory to his region of residency at any time. You can't move factory from Moon region to Earth region and vice versa.

Factory shutdown

In case of factory shutdown the owner gets back 75% of his gold and resources that he spent on it. You can only close your factory after you fired every worker.

Ankandet e fabrikave

Përveç mbylljes ti mund të vësh fabrikën tënde në një ankand: ti mund të shikosh të gjitha aplikimet në faqen e Ankandeve. Ka vetëm një ankand në ditë. Vetëm një fabrikë, niveli më i lartë nga të gjitha aplikimet, është në shitje.

Bastet janë në gold. Ankandi zgjat 3 orë dhe fillon në 15:00:00 GMT.

Formuesi pronari i fabrikës nuk mund të vendos baste për fabrikën e tij.

Çmimi fillestar është i barabartë me kompensimin e mbylljes dhe është vendosur nga Administrimi. Në rast se nuk janë vendosur baste të tjera fabrika do të blehet nga Administrimi.

Ndikimi i resourseve

Ti mund të shikosh në pjesën lart në faqen e Punës ka rezerva resouresh në rajonin tënd: nëse kjo rezervë është baraz me 0 produktiviteti jot gjithashtu do të jetë 0. Maksimumi i rezervave të resourseve në rajonin tënd (ti mund ti shikosh ato në faqen e rajonit) gjithashtu kanë ndikim në produktivitetin tënd. Këto resourse mund të rriten duke kaluar Ligje për eksplorim të thellë rezevrash resoursesh.

Ti do të gjesh më shumë formula të përpunuara këtu.