Difference between revisions of "Level/sq"

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Nuk ka një kapak të niveleve.")
(Updating to match new version of source page)
 
Line 4: Line 4:
 
Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në [[Wars/sq|luftra]] ose në stërvitje, [[Work/sq|punon]] ose mëson [[Perks/sq|fuqi]] të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.
 
Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në [[Wars/sq|luftra]] ose në stërvitje, [[Work/sq|punon]] ose mëson [[Perks/sq|fuqi]] të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.
  
 +
<div class="mw-translate-fuzzy">
 
Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:
 
Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:
 
* Niveli 40 të lejon ty të votosh në [[Parliament/sq|parlament]] dhe zgjedhjet e [[Leader/sq|liderit]] dhe të ndërtosh [[Buildings/sq|Akademi Ushtarake]] në [[Region/sq|rajonin]] e [[Residency/sq|residencës]] tënde.
 
* Niveli 40 të lejon ty të votosh në [[Parliament/sq|parlament]] dhe zgjedhjet e [[Leader/sq|liderit]] dhe të ndërtosh [[Buildings/sq|Akademi Ushtarake]] në [[Region/sq|rajonin]] e [[Residency/sq|residencës]] tënde.
 
* Niveli 60 shton gold te rroga e sekretariatit të [[Party/sq|partis]] tënde dhe rrit [[Backward and developing regions/sq|nivelin e rajonit]] tënd.
 
* Niveli 60 shton gold te rroga e sekretariatit të [[Party/sq|partis]] tënde dhe rrit [[Backward and developing regions/sq|nivelin e rajonit]] tënd.
 
* Niveli [[Damage formula/sq|ka një ndikim të mirë]] në dëmin tënd në luftra, prodiktivitetin tënd në punë dhe rritjen/uljen e vlersimeve të [[Articles/sq|artikujve]]
 
* Niveli [[Damage formula/sq|ka një ndikim të mirë]] në dëmin tënd në luftra, prodiktivitetin tënd në punë dhe rritjen/uljen e vlersimeve të [[Articles/sq|artikujve]]
 +
</div>
  
 
Nuk ka një kapak të niveleve.
 
Nuk ka një kapak të niveleve.

Latest revision as of 20:12, 17 November 2018

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Niveli - tregon progresin e lojtarit në Rival Regions.

Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në luftra ose në stërvitje, punon ose mëson fuqi të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.

Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:

Nuk ka një kapak të niveleve.