Difference between revisions of "Level/sq"

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet: * Niveli 40 të lejon ty të votosh në parlament dhe zgjedhjet e liderit dhe të nd...")
Line 4: Line 4:
 
Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në [[Wars/sq|luftra]] ose në stërvitje, [[Work/sq|punon]] ose mëson [[Perks/sq|fuqi]] të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.
 
Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në [[Wars/sq|luftra]] ose në stërvitje, [[Work/sq|punon]] ose mëson [[Perks/sq|fuqi]] të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.
  
You can open new possibilities once your level increases:
+
Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:
* Level 40 allows you to vote in [[Parliament|parliament]] and [[Leader|leader]] elections and build [[Buildings|Military Academy]] in your [[Region|region]] of [[Residency|residency]].  
+
* Niveli 40 të lejon ty të votosh në [[Parliament/sq|parlament]] dhe zgjedhjet e [[Leader/sq|liderit]] dhe të ndërtosh [[Buildings/sq|Akademi Ushtarake]] [[Region/sq|rajonin]] e [[Residency/sq|residencës]] tënde.
* Level 60 adds gold to your [[Party|party]] secretariat wage and increases your [[Backward and developing regions|region level]].  
+
* Niveli 60 shton gold te rroga e sekretariatit të [[Party/sq|partis]] tënde dhe rrit [[Backward and developing regions/sq|nivelin e rajonit]] tënd.
* Level [[Damage formula|has a great influence]] on your damage in wars, your productivity at work and your increase/decrease in [[Articles|articles]] rating.
+
* Niveli [[Damage formula/sq|ka një ndikim të mirë]] në dëmin tënd në luftra, prodiktivitetin tënd në punë dhe rritjen/uljen e vlersimeve të [[Articles/sq|artikujve]]
  
 
There is no level cap currently.
 
There is no level cap currently.

Revision as of 13:09, 4 October 2016

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Niveli - tregon progresin e lojtarit në Rival Regions.

Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në luftra ose në stërvitje, punon ose mëson fuqi të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.

Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:

There is no level cap currently.