Difference between revisions of "Level/sq"

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet: * Niveli 40 të lejon ty të votosh në parlament dhe zgjedhjet e liderit dhe të nd...")
(Created page with "Nuk ka një kapak të niveleve.")
Line 9: Line 9:
 
* Niveli [[Damage formula/sq|ka një ndikim të mirë]] në dëmin tënd në luftra, prodiktivitetin tënd në punë dhe rritjen/uljen e vlersimeve të [[Articles/sq|artikujve]]
 
* Niveli [[Damage formula/sq|ka një ndikim të mirë]] në dëmin tënd në luftra, prodiktivitetin tënd në punë dhe rritjen/uljen e vlersimeve të [[Articles/sq|artikujve]]
  
There is no level cap currently.
+
Nuk ka një kapak të niveleve.

Revision as of 13:10, 4 October 2016

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎català • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎suomi • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Niveli - tregon progresin e lojtarit në Rival Regions.

Niveli mund të rritet duke marrë eksperiencë, i cili rritet çdo herë ti lufton në luftra ose në stërvitje, punon ose mëson fuqi të reja. Luftrat kanë ndikimin më të madh në eksperiencën dhe nivelin tënd.

Ti mund të kesh mundësi të reja kur niveli jot rritet:

Nuk ka një kapak të niveleve.