Rregullat

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Rules and the translation is 22% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Esperanto • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Ligure • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎sicilianu • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська • ‎中文

Rival Regions ka disa moderatorë për tu kujdesur për chatin dhe artikujt. Ti mund të shikosh të gjitha veprimet e moderatorëve këtu: identiteti i moderatorit është i fshehur, nëse ti nuk bie dakord me ndonjë veprim - shkruaj një ankesë te administratori.

Rregullat

Këto në vijim janë të ndaluara:

 1. Sharjet në chat, komente dhe artikuj, duke përfshirë sharjet indirekte por të dukshme.
 2. CAPS (më pak se 50% e mesazhit tënd në CAPS është lejuar). Flood
 3. Ofendimi i lojtarëve të tjerë, partive dhe kombeve
 4. Promovimi dhe demonstrimi i Nazizmit, Vegla fashizmi ose simbole, nxitja e urrejtjes etnike.
 5. Rreklamimi. Me përjashtim të rreklamave të lidhura me lojën (ti mund të rreklamosh shtetin tënd, partinë politike, fabrikën, por jo më shumë se një herë në 30 minuta)
 6. Diskutimi i projekteve të lojrave të tjera, ti mundesh, megjithatë, diskutimi i lojrave të tjera, jo të ngjashme me RR
 7. Vendosja e imazheve dhe videove që përmbajnë: blasfemi, ofendime, kërcënime, shpifje, imazhe ose video seksuale, rreklamimi. Si edhe postimi i fotove të përdoruesve të tjerë pa miratimin e tyre
 8. Vendosje agjitacioni nga politikat e botës reale, me përjashtim të luajteve të roleve të partive politike të jetës reale. Duke krijuar një parti me titull dhe një avatar të një partie politike rale është e lejuar, agjitacioni direkt për të votuar për një në jetën reale (në chat ose artikuj) nuk është i lejuar.
 9. Nxitja e të tjerëve për të kryer veprime të paligjshme
 10. Vendosja e linkeve që qojnë në website të dyshimta, përmbajtje pirate, malware
 11. Diskutimi i veprimeve të moderatorëve/administratorit në chat. Diskutimi i veprimieve të moderatorëve (ban i pajustifikuar, për shembull) në artikuj dhe komente në këto artikuj janë të lejuara
 12. Shpifje, keqinformim, dhe neveri drejtuar lojtarëve të rinj
 13. Duke kërkuar për para
 14. Shpifje të drejtpërdrejtë dhe të pajustifikuar të administrimit dhe moderatorëve
 15. Përdorimi i gjuhëve të ndryshme në chat me gjuhë globale-specifike
 16. Zgjedhje e qëllimshme të gjuhe të gabuar për një artikull


(!) - We do not allow nudity. This includes photos, videos, and some digitally-created content that show sexual intercourse, genitals, and close-ups of fully-nude buttocks. It also includes some photos of female nipples. Nudity in photos of paintings and sculptures is OK.

Artikujt

Nëse arikulli jot ka marrë banned për ndonjë arsye ti mund ta ndryshosh atë ose ta heqësh dhe të kërkosh për unban. Ti mund ta postosh këtë kërkesë nga faqja Artikull i ri.

Ban në lojë

Duke përdorur më shumë se 2 llogari në çfarëdo lloj mënyre nga një person është e ndaluar dhe mund të rezultojë në ban të përhershëm.

Using Rival Regions articles/chat/pm for selling accounts/money can result in permanent ban.

Mashtrimet

Ti ndoshta do të marrësh oferta tunduese per të blerë Para, Gold ose Rajone për para në RR ose jetën reale. Me shumë mundësi do të mashtrohesh. Bëj kujdes, Administrimi i RR nuk ofron asnjë lloj mbrojtjeje për këto lloje marrveshjesh!

Any articles or text messages where player demonstrates that he tries to purchase or to sell Account, Money, Gold, Premium or other goods might be punished with a permanent ban.