Difference between revisions of "Sanctions/sq"

From Rival Regions Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Ti mund të shikosh të gjitha shtetet e sanksionuara në faqen e shtetit.")
(Updating to match new version of source page)
 
(One intermediate revision by one other user not shown)
Line 5: Line 5:
  
 
Ti mund të shikosh të gjitha shtetet e sanksionuara në faqen e shtetit.
 
Ti mund të shikosh të gjitha shtetet e sanksionuara në faqen e shtetit.
 
[[File:Sanc.png|thumb|500px|none|List of sanctioned states]]
 

Latest revision as of 10:42, 28 July 2017

Other languages:
العربية • ‎azərbaycanca • ‎Беларуская • ‎bosanski • ‎Čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎Español • ‎français • ‎furlan • ‎Հայերեն • ‎Bahasa Indonesia • ‎Italiano • ‎qazaqşa (latın)‎ • ‎Lietuvių • ‎Nederlands • ‎Polski • ‎Português • ‎Português do Brasil • ‎Română • ‎Русский • ‎slovenčina • ‎Shqip • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎Українська

Sanksionet lejojnë që të ndalosh shitjen e resourseve, armëve dhe gjërave të ndonjë shteti nga ndonjë shtet tjetër.

Sanksionet mund të vendosen nga ministri i ekonomisë së shtetit në faqen e shtetit.

Ti mund të shikosh të gjitha shtetet e sanksionuara në faqen e shtetit.